Gitta nyersétel oldala
Menü
 
--------------------
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Nyersétel oldalak
 
Nyersétel Akadémia
 
Érdekes cikkek, oldalak a neten
 
Könyvajánló
 
Nyerskonyha ismeretek
 
80/10/10

Egy étrend, ami egyszerre képes egyensúlyt teremteni egészségében, testsúlyában, és életében"Az olvasó olyan könyvet tart a kezében, amely tartalmazza a táplálkozással kapcsolatos, valamennyiünk számára szükséges információkat. Nem kell, hogy mindenki vasember legyen, vagy azzá akarjon válni, de annyival tartozik önmagának, hogy elolvassa ezt a könyvet." (Dr. Ruth E. Heidrich)

 

Mindössze ennyi olvasható az Alexandra internetes könyváruház oldalán. Hogy ettől mennyire kap kedvet az olvasó, nem tudom. Dr Graham nem állít mást, mint hogy az egészséges táplálkozás egyetlen (!) módja a 80/10/10. A napi kalória bevitelünk 80%-a egyszerű szénhidrát, vagyis gyümölcs legyen, a maradék 10-10 pedig a fehérje, zsír. Mindez persze nyers növényi táplálékokból.

Lehet benne valami, főleg nyáron megvalósítható a dolog. Eddig mindössze egyetlen embert ismerek itthon, aki így táplálkozik, és az nem más, mint Sáfár Iván a könyv kiadója. A Vibráló egészség honlapon többet is lehet erről olvasni.

Tetszett a könyvben a sok szám adat, a sok táblázat, a sok gyakorlati segítség és útmutató, ami az elméleti ismeretanyag mellett megtalálható.

Az viszont nem tetszett, ahogy ezt az étrendet értékeli a szerző. Én úgy gondolom, hogy ez egy mód a sok közül, amit választhat az ember, ha egészséges szeretne lenni. A nyári hónapokban én könyv nélkül is ezt követtem, még mielőtt ismertem volna Douglas doktor útmutatásait. Ő viszont úgy próbálja beállítani, mint az egyetlen, kizárólag egyetlen helyes utat. Minden más rossz, és elvetendő. Éppen ezért tűnik ez nekem szélsőségesnek, és nem igazán szimpatikusnak.

Akit érdekel a táplálkozás, javaslom, olvassa el a könyvet.

Ha ismersz, szívesen kölcsönadom, csak szólj. 

 
Számláló
Indulás: 2007-12-25
 
Pontos idő
 
Vegetáriánus oldalak
 
Külföldi nyersétel blog
 
Külföldi oldalak
 
Nyersétel receptek
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe